Edu ve Gov Backlink Bulamayanlar


Çoğu seo hakkında yazılan çizilen sitelerde Trustrank backlinlirin yani kısaca üniversitelere verilen .edu ve devlet siteleri .gov sitelerin seo açısından önemi anlatılmaktadır. Peki bu backlinkleri nasıl bulacağınızı biliyor musunuz ? Bugün sizlerle paylaşmak istediğim ücretsiz olarak dağıtacağım program Trunstrank backlink bulmada iddia ediyorum en kolay yollardan biridir. Program şuan resmi sitesinde üst sürümleri yüksek fiyatlarda satılmaya devam ediyor.

Trustrank Backlinklere Niye İhtiyaç Duyarız?

Arama motorlarını kandırma ve üst sıralara çıkmak için her gün birbirinden farklı SPAM sayfalar yapılmaktadır. Bu sayfalar aslında arama motorlarının istediği bir çok özelliğe sahip eski bir hileli seo çalışması yöntemidir. Hatta spamcilerin bir çok sayfaya sahip olmasından dolayı kısa sürede bir çok farklı sayfadan bir çok linkede sahip olabilirler. Google bu gidişe bir son vermek amacıyla güven kat sayısı kavramını ön plana çıkarmak için Trust Rank teknolojisi yaratmıştır. Edu ve Gov bütün siteleri Google Trust tank olarak kabul etmiştir. Şöyle bir örnekle olayı özetleyelim; Bir devlet sitesi örnek olarak alalım; Sağlık Bakanlığı site(http://www.saglik.gov.tr) her devlet sitesi gibi Sağlık Bakanlığının sitesindeki link çıkışlarına baktığınızda maliye bakanlığı gibi başka devlet sitelerine backlink çıkışları yapar yani bütün devlet siteleri bir birlerine link vermektedir ve gov yada edu siteli çıkan siteler seo amaçlı çıkan linkler değil de tamamen insanların yararına için verilmiş linklerdir. Sağlık bakanlığına giren birisi buradan başka bir devlet sitesine girebilir. İşte Google bu link hiyerarşi yada çemberi altında olan siteler yararlı ve güvenilir sitedir diyor ve bu sitelerin verdikleri linkler Trustrank backlink yani en kaliteli backlink olarak bilinmektedir.

Bedava Authority BackLinks Programı 

Authority Backlinks programının kullanımın kolay olması gerçekten diğer seo programlarına göre iyi bir fark yaratmaktadır. Programın temel mantığı yazdığınız anahtar kelime ile ilgili .edu ve .gov siteler bulmaktadır. Bu özelliği bizim çok işimizi yarayacak çünkü aynı zamandan sizin hedeflediğiniz anahtar kelimenizdeki rakiplerinizin backlink aldığı yerden backlink almış olacaksınız.

Keyword kısmına edu veya gov sitelerde bulmak istediğiniz kelimeyi yazıyorsunuz. Exact Search diye aratırsanız daha fazla liste çıkarıyor program. Yukarıdaki resim benim seo kelimesinden yaptığım aratma sonucudur. Programın başla bir özelliği de listede çıkan siteleri tıkladığınız zaman hemen yan tarafta o site açılamaktatır. Böylece hızlı bir şekilde foruma üye olabiliyorsunuz. 

İlk olarak keyword kısmında hedeflediğiniz anahtar kelimeleri yazın örnek olarak gitar kelimesini hedefliyorsanız ilk başta gitar yazıp çıkan edu ve gov forumlara üye olup backlinklerinizi aldınız ve bitirdiniz listeyi bu sefer gitar şarkıları, gitar sözleri diye aratıp yeni çıkan forumlardan imza backlink, nofollow backlink ne varsa alın anahtar kelimeleriniz bitti. Sorun değil başka anahtar kelimeler aratın farklı edu ve gov siteler bulun ve Trustrank halkasında sitenizde bulunsun.

2 Yorumlar

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...

  1. Sitenizi çok beğendim. Tasarımı çok hoş. Ben de böyle bir telefon haberleri sitesi yapmayı düşünüyorum ve tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. bu programı o kdr arıyorum ki arşivlemiş olan bir arkadaşımız olmalı link yenileme imkanı yada arşivinde olan yokmu ?

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski