Arama Motoru Optimizasyonu

Arama Motoru Optimizasyonu 
 
SEO  özetle; Web sitenizin içeriğindeki kelimeler ile arama motorlarında yapılan sorgulamalar sonucunda ilk sıralarda istelenebilmek amacı ile yapılan çalışmadır.
Türkiye’de % 99 a yakın bir oranla kullanıcıların tercihi Google olması nedeni ile çalışmalarımız Google optimizasyonu üzerine yoğunlaştırmaktayız.

Bu bölümde arama motoru optimizasyonunun nasıl yapıldığı ile ilgili detaylı bilgi vermeyeceğiz. Kullanılan yöntemler ile ilgili yazılar Blog sayfalarımızda zaman zaman işlenmektedir.

Önemle şunu belirtmek isteriz;
Google web sitelerini sıralarken kesinlikle bir kurallar sirsilesine bağlı kalmaz. Google için önemli olan misyonunu sürdürebilmektir. Google, web sitesinde arama yapan kullanlanıcıları onlardan ücret almasa dahi müşteri olarak nitelendir. Ve müşterilerine en iyi sonucu göstermek için çabalar, sürekli kendisini geliştirir ve kalitesiz siteleri göstermemek için çalışır.
Google için robotların sitenizde ne gördüğü değil, kullanıcıların sitenizde ne gördüğü önemldir. O nedenle sürekli gelişen google robotları sitelere insan gözü ile bakmaya çalışır.
Özetle; Arama motoru optimizasyonu Google için değil, sitenize gelen ziyaretçiler için yapılmalıdır.
Ziyaretçiler sitenizi sevdiği sürece Google’ın sizi daha çok seveceğinden emin olabilirsiniz…

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski